Overnatting

Overnatting skjer på skoler i nær tilknytning til banene det spilles på. Skolene Haraldsvang og Skeisvang ligger begge i gangavstand fra Haugesund Idrettspark og Haraldshallen. Fra Hauge skole tar det ca 10 minutter å gå til området. Skåredalen skole ligger 5 minutters kjøring borte. Busstider mellom Haugesund Idrettspark og Skåredalen her. Lagene som overnatter på Hauge og på Skåredalen får servert frokost på skolen. Regler vedr. opphold på skolen, utleveres ved ankomst skolen. Døgnkontinuerlig vakt på skolene. Skolene er tilgjengelige fra fredag kl. 18.00. Kart som viser skolenes beliggenhet. Alle lag må oppgi ved påmelding om de skal benytte seg av tilbudet om å overnatte på skole. Antall rom er begrenset og vi kan  dessverre ikke garantere overnatting på skole for alle lag som ønsker det. Se tilbud om hotellovernatting lenger nede på siden.

Ledere for lagene som skal bo på skole henter armbånd og annet materiell i sekretariatet på Haugarhuset ved ankomst(se kartet for beliggenhet).

Vi gjør oppmerksom på at doble madrasser kun tillates i klasserommene hvis det sover to personer på dem.

Alle lag skal henge lister over de som sover på rommet på utsiden av døren til klasserommet.

DEPOSITUM FOR KLASSEROM

Alle lag som overnatter på skole må betale et depositum på kr. 1000,-. Dette må innbetales direkte til kontonr 3240.06.64691 innen 5.september.
For lag som rydder etter seg og får rommet godkjent av vår representant før avreise, blir depositumet tilbakebetalt innen ca. 20. oktober. Lag som har påført klasserommet skader eller reist fra rommet uten å rydde etter seg, vil ikke få depositumet tilbakebetalt. Laget er ansvarlig for evt skader de påfører rommet under oppholdet og må dekke kostnadene ved disse.

HOTELLOVERNATTING

Vi har i 2022 følgende tilbud på Quality Hotel Maritim om overnatting for lag som ønsker å bo på hotell:
Rompris pr natt:
1pers – kr 849,-
2pers – kr 998,-
3pers – kr 1137,-
4pers – kr 1420,-

Frokost inkludert i prisen.
Hotellet ligger til Smedasundet, sentralt i Haugesund,

Lag som vil benytte seg av tilbudet bruker denne linken:
https://www.checkin.no/event/45681/regy-cup-overnatting

Fristen for å bestille til disse prisene er 31.august, rommene ikke er refunderbare.

Send en mail til regycup@haugar.no om det er problemer med å få rom på dette tilbudet.

Meny