Turneringsinfo

 

Baner

Hovedarena for turneringen er Haugesund Idrettspark. I tillegg bruker vi baner både i og rundt Haugesund.
Haraldsvangbanen er naturgressbane, De øvrige banene er kunstgress. Banene 1 – 7 og Haraldsvang ligger alle i Idrettsparken i gangavstand fra skolene Skeisvang og Haraldsvang samt Haraldshallen. Øvrige baner ligger i andre deler av Haugesund eller i distriktet rundt. Klikk på overskriften for å se kart over banene. Baneoversikt og kart kan og hentes i sekretariatet i Haugarhuset.

Garderober

For banene Gym 1-7 i idrettsparken er det 2 garderober i bygget utenfor Haraldshallen og 6 inne i hallen. Disse er merket med “Regy Cup”. Øvrige garderober i Haraldshallen skal ikke benyttes. På Sakkestad er det 2 garderober i Haugarhallen.
På banene Nord og Kolnes er det garderober og toaletter tilgjengelig. Ta kontakt med banevakt for å bli henvist til disse. På Stegaberg er det ikke åpne garderober, lagene som spiller der må ta hensyn til dette.

Kampavvikling

Det spilles innledende runder fra lørdag morgen. Lokale lag må regne med å spille fredag ettermiddag/kveld. A og B-sluttspill søndag.
Det er viktig at lagene møter til oppsatt tid slik at programmet kan gjennomføres uten forsinkelser.
Laget som er satt opp som hjemmelag holder kampball.
Ved draktlikhet skal bortelaget spille med reservedrakter eller vester(må medbringes).

Alle lag må holde seg oppdatert om kampoppsettet fram mot turneringsstart.

Kampreglement

  • Spilletiden er 2×20 minutter med 2 minutter pause.
  • Det spilles 9-er fotball i 13-årsklassene.
  • Gult kort medfører 3 minutters utvisning
  • De 2 beste lagene i hver gruppe går til A-sluttspill mens nummer 3 og 4 går til B-sluttspill.
  • Tabellene settes opp etter 3 poeng for seier, 1 poeng for uavgjort og 0 poeng for tap.
  • Dersom 2 lag står likt i poeng etter innledende kamper, teller først målforskjell, så flest scorede mål og deretter innbyrdes oppgjør. Står det fortsatt likt avgjøres rekkefølgen ved myntkast.
  • Uavgjorte kamper i sluttspillet avgjøres ved straffesparkkonkurranse. Det spilles ikke ekstraomganger. Alle trenere og ledere plikter å sette seg inn i regelverket for straffesparkkonkurranse

Jury/Protester

Juryen for turneringen består av en representant fra SK Haugar, en representant fra dommerne og en representant fra en deltakende klubb. Klubbene oppnevner selv sine representanter og gir beskjed i sekretariatet ved ankomst.

Eventuelle protester skal varsles muntlig til dommeren ved kampslutt før han forlater baneområdet, og innleveres skriftlig til sekretariatet senest en halv time etter kampslutt.

Protestgebyr på kr. 300,- vedlegges. Dette refunderes dersom protesten blir tatt til følge. Protester på dommeravgjørelser vil bli avvist.

Spillerliste

Navn på spillere med fødselsdato og draktnr registreres på lagets sider (passord og brukernavn fås ved påmelding).
Eventuelt kan egen liste sendes regycup@haugar.no eller leveres i sekretariatet. I alle tilfeller skal liste over spillere være turneringen i hende i god tid før første kamp.

Premiering

Pokal til alle finalelag og til alle spillerne på finalelagene(inntil 18 spillere pr lag/16 i 13-årsklassen). Dette gjelder både A- og B-sluttspill.

Meny