Turneringsinfo

Smittevern

   Spillere og ledere som er i karantene skal ikke delta på cupen. Ingen som føler seg syke under turneringen skal stille på kamp eller på arenaen.
 • Alle spillere og ledere som deltar på turneringen skal være registrert. Fortrinnsvis skal de legges inn på lagets cupside. Om dette ikke lar seg gjøre skal komplett liste sendes regycup@haugar.no. Trenere og ledere skal være registert med telefonnr.
  Lag som ikke har dette klart til første kamp blir nektet å spille.
 • Vi ber lagene om å bidra til at færrest mulig publikum følger dem på kamp. Spillere og ledere holdes adskilt fra publikum som følger laget.
 • Det er kun en inngang til hver enkelt bane som benyttes. Inngangen er tydelig merket. Alle som ikke tilhører spillertropp og støtteapparat skal scanne QR-kode som henger ved inngangen. Publikum skal overholde avstandsregler(1 meter)
 • Lagene stiller på banen tidsnok til kampstart, ikke tidligere, og forlater banen umiddelbart etter kampslutt.
 • Lagene har ikke tilgang på garderober tilknyttet arenaene. 
 • Lag som skal spise middag kommer samlet til måltidene på tildelt klokkeslett.

Baner

2021 blir en redusert utgave av Regy Cup. Hovedarena for turneringen blir Haugesund Idrettspark, her spilles alle kampene i Gutter14, Gutter 16, og Jenter 14 . Gutter 13 og Jenter 13 spiller sine kamper på Sakkestadbanen, Macron Arena og en av banene på Nord.
Haraldsvangbanen i idrettsparken er naturgressbane, de øvrige banene er kunstgress.
Idrettsparken ligger i gangavstand fra Haugesund Sentrum og de fleste hotellene. Klikk på overskriften for å se kart over banene.

Kampavvikling

Det spilles innledende runder fra lørdag morgen. A- og B-sluttspill søndag.
Det er viktig at lagene møter til oppsatt tid slik at programmet kan gjennomføres uten forsinkelser.
Laget som er satt opp som hjemmelag holder kampball.
Ved draktlikhet skal bortelaget spille med reservedrakter eller vester(må medbringes).

Alle lag må holde seg oppdatert om kampoppsettet fram mot turneringsstart.

Kampreglement

 • Spilletiden er 2×20 minutter med 2 minutter pause.
 • Det spilles 9-er fotball i 13-årsklassene.
 • Gult kort medfører 3 minutters utvisning
 • De 2 beste lagene i hver gruppe går til A-sluttspill. Øvrige lag går til B-sluttspill.
 • Tabellene settes opp etter 3 poeng for seier, 1 poeng for uavgjort og 0 poeng for tap.
 • Dersom 2 lag står likt i poeng etter innledende kamper, teller først målforskjell, så flest scorede mål og deretter innbyrdes oppgjør. Står det fortsatt likt avgjøres rekkefølgen ved myntkast.
 • Uavgjorte kamper i sluttspillet avgjøres ved straffesparkkonkurranse. Det spilles ikke ekstraomganger. Alle trenere og ledere plikter å sette seg inn i regelverket for straffesparkkonkurranse

Jury/Protester

Juryen for turneringen består av en representant fra SK Haugar, en representant fra dommerne og en representant fra en deltakende klubb. Klubbene oppnevner selv sine representanter og gir beskjed i sekretariatet ved ankomst.

Eventuelle protester skal varsles muntlig til dommeren ved kampslutt før han forlater baneområdet, og innleveres skriftlig til sekretariatet senest en halv time etter kampslutt.

Protestgebyr på kr. 300,- vedlegges. Dette refunderes dersom protesten blir tatt til følge. Protester på dommeravgjørelser vil bli avvist.

Spillerliste

Navn på spillere med fødselsdato og draktnr registreres på lagets sider (passord og brukernavn fås ved påmelding).
Eventuelt kan egen liste sendes regycup@haugar.no eller leveres i sekretariatet. I alle tilfeller skal liste over spillere være turneringen i hende i god tid før første kamp.

Premiering

Pokal til alle finalelag og til alle spillerne på finalelagene(inntil 18 spillere pr lag/16 i 13-årsklassen). I B-sluttspill kun pokal til lagene.

Meny